Ideaal voor de feestdagen onze HAPPIEPANNEN. Maak uw keuze uit ruim 40 Happiepannen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen. Wij bezorgen 7 dagen per week m.u.v. 1 Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op zondag 24 december zijn wij normaal geopend voor het bezorgen / afhalen van uw bestelling.

Genieten van het voorjaar begint bij Partyservice Hans Janssen

De vogels fluiten, de eerste warme zonnestralen strelen uw gezicht. Genieten van de lente begint bij Partyservice Hans Janssen

Samen met vrienden of kennissen het Paasfeest vieren, of met de familie in de tuin genieten? Heerlijk en sfeervol tafelen begint natuurlijk met één van onze creatieve smulconcepten, zoals gourmet of de partypan. Maak van uw Paasfeest een feest om van te smullen. Kortom een garantie voor heerlijke middag/avond tafelen, wie wilt dat nou niet?

Partypan 
De partypan is een creatieve manier van gezellig en gezond eten. In een grote elektrische tafelpan kunt u vlees, groenten en aardappeltjes bereiden, zonder daar enige vorm van vet of olie aan toe te voegen. De partypan is te bestellen voor groepen vanaf 6 personen. De oerdegelijke reuzepan van 1 meter doorsnee is ideaal voor grote groepen vanaf 25 personen. U heeft keuze uit een heerlijk assortiment ingrediënten. We bezorgen een compleet pakket inclusief borden, bestek gratis thuis.

Een Partypanpakket  is gemakkelijk en snel te bestellen op onze website.

Gourmet 
Het gezellig bakken van allerhanden verse ingrediënten in uw eigen gourmet-pannetje. Voor het gourmetstel zorgt u zelf en Partyservice Hans Janssen zorgt voor de rest! U krijgt het gourmetpakket gratis door ons bezorgd, 7 dagen per week, dus ook op zondag! Kortom wij zijn voor u dé sfeermaker bij uitstek.

De gourmetpakketten zijn te bestellen op onze website.

Met vriendelijke groet,
Partyservice Hans Janssen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!