SAMEN MET JE VRIENDEN HET NEDERLANDS ELFTAL KIJKEN OP TV? SCOOR NU EEN HAPJESPAN. DE EXAMENUITSLAG BINNEN? VIER DIT FEESTJE SAMEN MET FAMILIE, VRIENDEN EN....DE HAPJESPAN. De Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk. VANAF 1 JANUARI ZIJN WIJ GESTOPT MET HET AANBIEDEN VAN BARBECUE PAKKETTEN.

Groepsaccomodatie

Partyservice Hans Janssen levert ook op een groepsaccommodatie!

Hieronder vindt u een overzicht van onze horeca partners en onze partners die een groepsaccommodatie uitbaten.

Horecapartners, Groepsaccommodaties en Campings

 • De Peelvenhoeve
  De Peelvenhoeve is gelegen aan de Snoertsebaan 9 in Liessel, Noord-Brabant aan de rand van de Groote Peel op een rustige plek tussen de weilanden, peel en vennen. Zij beschikken over een prachtige accommodaties namelijk Peelzicht.
 • Recreatieboerderij Hanssenhof & Bourgondisch trefpunt
  Recreatieboerderij Hanssenhof is een tuinbouwbedijf waar asperges (van april t/m juni) en prei (van december t/m februari) wordt geteeld. Camping Hanssenhof ligt aan de rand van 600 ha. bos. Ideaal om een grote boswandeling te maken en natuurlijk het uitlaten van uw hond. Voor een boodschap ligt u op 15 min loopafstand van het centrum van Helden.
  `Recreatie boerderij Hanssenhof biedt u dan ook een agrarisch-culinaire educatie, en een rurale ontspanning aan.
 • De Bussellaar
  De groepsaccommodatie De Bussellaar in Sevenum bied u 8 slaapkamers, een ruim overdekt terras en een eigen bruincafeetje waar u uw eigen drank kunt nuttigen, is geschikt voor maximaal 24 personen en kan het hele jaar door gehuurd worden.
 • Aan de Linde
  Aan de Linde (Maasbree) is vrij van de bewoonde wereld gelegen, waar het nog genieten is van de stilte en natuur. Het is de uitvalsbasis voor dagrecreatie als een fiets- of mountainbiketocht, wandeling of snorfietstocht door het prachtige Limburgse landschap. Ook voor een dagje uit naar Venlo, Roermond of Eindhoven is Aan de Linde ideaal gelegen.
 • De Peelheide 
  De Peelheide is een landelijk gelegen groepsaccommodatie gelegen op de grens van Brabant en Limburg. Ideaal voor een gezellig weekend met familie of vriendengroep, geschikt tot 24 personen. De sfeervolle vakantiewoning ligt in zuidoost Brabant in het Peeldorpje Neerkant en is van alle gemakken voorzien, vrij gelegen en veel privacy.
 • Vakantiehuis de Kamphoeve
  Er eventjes helemaal tussenuit. Rust vinden in de rijke schoonheid en stilte van Midden-Limburg. Dat is nog eens vakantie. Bent u opzoek naar een exclusieve accommodatie voor een grote groep of de hele familie? Met 9 slaapplaatsen, een grootse  tuin, terras en heel Limburg aan uw voeten is De Kamphoeve een ideale vakantiestek.
 • Camping De Heldense Bossen
  We willen je laten proeven van de gastvrije sfeer die onze camping te bieden heeft. Onze camping is in de vakantieperiodes een echte kindercampingmet uitgebreide, onmisbare faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant.
 • Camping & Buitenhof de Leistert
  Camping de Leistert is een top vakantiepark in Limburg. Met de titel ANWB Topcamping behoort het park tot de mooiste campings in Nederland èn Europa.
  Buitenhof de Leistert is met haar mooie bungalows in authentieke Limburgse boerderijstijl een plaatje om te zien.
 • De Schatberg
  De schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark te Sevenum, waar u het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Een unieke locatie in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel.
 • Camping Beringerzand
  Op onze kindvriendelijke camping in het mooie Limburg vindt u alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Het is een cliché, maar niet minder waar: als uw kinderen plezier hebben tijdens de kampeervakantie, dan heeft u dat ook! Op familiecamping Beringerzand bent u daarom verzekerd van een onvergetelijke tijd, want geen kind zal zich hier vervelen!
 • Camping ‘t Vossenveld
  Camping `t Vossenveld is een gezellige SVR camping, een camping ideaal voor de 55 plusser, wij zijn landelijk gelegen tussen Venlo en Roermond in het Land van Peel en Maas op de grens van Noord-Limburg en Midden Limburg, waar men betaalbaar kan genieten van comfort.
 • Camping Barbizon
  Minicamping Barbizon is gelegen in Baarlo (Lb), een klein maasdorp met een gezellig centrum. De afstand van de camping naar het centrum is ongeveer twee kilometer. De camping ligt aan de rand van een groot bosgebied en is een ideaal startpunt om mooie fiets- en/of wandeltochten te maken.
 • De Plaats Maasbree
  Groepsaccomodatie de Plaats Maasbree biedt u accommodatie voor recreatie. De omgeving Maasbree is vooral “groen” te noemen, onze gemeente Peel en Maas heeft dan ook als slogan “beleef de ruimte”. Dat is precies wat wij u volop kunnen bieden: RUIMTE!
 • Buitenhuis Albanera
  Een gezellige accommodatie, van alle gemakken voorzien, waar u met een gezelschap tot 18 of tot 36 personen een geweldige tijd zult doorbrengen. Buitenhuis AlbaNera biedt u niet alleen heerlijk verblijven. Rondom het Buitenhuis vindt u allerlei mogelijkheden om op meer of mindere mate mate actief bezig te zijn.

 

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!