SAMEN MET JE VRIENDEN HET NEDERLANDS ELFTAL KIJKEN OP TV? SCOOR NU EEN HAPJESPAN. DE EXAMENUITSLAG BINNEN? VIER DIT FEESTJE SAMEN MET FAMILIE, VRIENDEN EN....DE HAPJESPAN. De Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk. VANAF 1 JANUARI ZIJN WIJ GESTOPT MET HET AANBIEDEN VAN BARBECUE PAKKETTEN.

Nieuws

Moet ik extra betalen voor het gasverbruik?

Gepubliceerd op: 27 mei 2016 om 19:04

Partyservice Hans Janssen neemt de kosten van het gasverbruik voor zijn rekening. Voor het gasverbruik hoeft u dus niets extra's te betalen. Vanaf 14 pakketten wordt er automatisch een barbecue met gas meegeleverd. Wij verhuren geen barbecue's zonder de bijbehorende pakketten.

Lees meer

Hoe werkt de barbecue?

Gepubliceerd op: 27 mei 2016 om 18:53

De werking van de barbecue 1. Sluit de koppeling aan op de gasfles. Let op: deze dient linksom gedraaid te worden.  Dit kan de chauffeur voor u doen bij de bezorging. 2. Til het barbecuerooster op 3. Draai de gasfles open. ( O = open ) 4. Draai de gasknop van de barbecue 90° linksom en druk deze in. 5. Steek…

Lees meer

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!