Ideaal voor de feestdagen onze HAPPIEPANNEN. Maak uw keuze uit ruim 40 Happiepannen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen. Wij bezorgen 7 dagen per week m.u.v. 1 Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op zondag 24 december zijn wij normaal geopend voor het bezorgen / afhalen van uw bestelling.

Lekker buiten genieten met Moederdag

Het voorjaar is begonnen, de zomer komt eraan, dus dat wordt weer lekker buiten eten! En met lekker bedoelen we ook echt lekker! Reserveer daarom nu voor uw communie, Hemelvaart, Moederdag of Pinksteren… óf voor iedere andere gelegenheid want Partyservice Hans Janssen is voor u dé sfeermaker bij uitstek!


Een bloemetje voor moeder(dag) 

Bij iedere bestelling voor Moederdag (zondag 13 mei), hebben wij een leuke verrassing voor alle moeders. Ga daarom eens lekker genieten van een heerlijke BBQ of partypan en verras de moeders met een mooi bosje bloemen van Partyservice Hans Janssen.

Plaats je bestelling voor 13 mei a.s. en profiteer van deze mooie actie. Bestellen kan eenvoudig en snel via onze website.

Onze nieuwe folder 
Ieder jaar brengen wij een nieuwe folder uit met de allerlekkerste BBQ-pakketten en onze (nieuwe) concepten. Na het succes van het ‘Pulled Meat Buffet’ en de Winter-BBQ hebben wij dit jaar weer iets nieuws voor u, namelijk het ‘Low & Slow Oergrill’ pakket. Dit pakket bevat heerlijke vleesspecialiteiten die op lage temperatuur, langzaam gegaard zijn en het enige wat u nog hoeft te doen is het grillen. De oerbeleving proeft u in dit pakket via de authentieke manier van het bereiden van deze pure, eerlijke en gezonde producten!

Ons complete assortiment is gemakkelijk en snel terug te vinden in onze folder.

Met vriendelijke groet,
Partyservice Hans Janssen

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!