SAMEN MET JE VRIENDEN HET NEDERLANDS ELFTAL KIJKEN OP TV? SCOOR NU EEN HAPJESPAN. DE EXAMENUITSLAG BINNEN? VIER DIT FEESTJE SAMEN MET FAMILIE, VRIENDEN EN....DE HAPJESPAN. De Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk. VANAF 1 JANUARI ZIJN WIJ GESTOPT MET HET AANBIEDEN VAN BARBECUE PAKKETTEN.

Over ons

Al sinds 1999 is Partyservice Hans Janssen dé specialist in creatief tafelen. Wij verzorgen voor u een complete catering voor één van onze eetconcepten. Bij ons vindt u vernieuwende concepten zoals het Happiepan en Pulled Meat-concept. Kortom wij zijn voor u dé sfeermaker bij uitstek.

Alles wordt bij partyservice Hans Janssen met de allergrootste zorg bereid met uitsluitend verse producten. Daarom staat ons team garant voor een topproduct dat de basis legt voor een succesvol ‘eetfestijn’.

Of u nu plannen heeft voor een gezellige feestavond met vrienden en familie of voor een groot personeels- of buurtfeest. Partyservice Hans Janssen bezorgt alles wat u nodig heeft denk hierbij aan borden, bestek, happiepan etc.

Met één telefoontje of via onze website bestelt u tot 4 dagen van tevoren, onze uitgebreide pakketten, die wij 7 dagen per week gratis bezorgen binnen een straal van 25 km.
Lees in de zijbalk op de betreffende pagina of uw gekozen aantal personen hier ook onder valt.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Kijk dan eens naar ons assortiment.

Voor het uitbuiken heeft u bovendien alle tijd want de afwas… die doen wij voor U.

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!