Beste klant, Verschillende jaren hebben wij de combinatie gemaakt van de Happiepannen en barbecue’s. Maar eens komt het moment dat dit te intensief is om het samen te doen. Na 25 jaar hebben wij besloten om ons meer te gaan richten op de andere kant in ons bedrijf. Dit zijn de Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk. IVM VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 22 T/M 29 APRIL.

Pulled Meat, wat is het?

Wat is Pulled meat?

Pulled meat wordt bereid op een authentieke wijze. Het vlees wordt langzaam gegaard in een speciale smoker (zo’n 10 uur). De heerlijke marinades en het gebruik van appelhout in de smokers zorgt voor extra zacht en mals vlees met een unieke smaak. Direct na deze bereiding wordt het vlees uit elkaar getrokken (gepulled) met speciale kammen. Het resultaat zijn kleine stukjes draadjesvlees die doen denken aan grootmoeders stoofvlees. De smaak is echter totaal anders en niet te evenaren.

Met dit heerlijke concept kunt u eenvoudig de allerlekkerste broodjes en wraps bereiden met pulled pork of pulled chicken. Combineer het vlees met de toepasselijke salades en sausjes en u heeft een heerlijke unieke smaakbeleving! Het pakket wordt koud aangeleverd inclusief partypannen met deksel, waar het vlees eenvoudig en snel in opgewarmd kan worden. Dit heerlijke buffet is geschikt voor binnen én buiten!

Te bestellen vanaf 15 personen.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan

 

Wrap Pulled Meat Partyservice Hans Janssen

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!