IVM VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 15 JULI T/M 1 AUGUSTUS. Beste klant, Diverse jaren hebben wij de combinatie gemaakt van de Happiepannen en barbecue’s. Maar eens komt het moment dat dit te intensief is om het samen te doen. Na 25 jaar hebben wij besloten om ons meer te gaan richten op de andere kant in ons bedrijf. Dit zijn de Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk.

Topper: de Happiepan !

Geen zin om uren in de keuken te staan? Houdt u van eenvoud maar wilt u toch iets lekkers op tafel zetten, kies dan voor de Happiepan!

De ‘Happiepan’ is een pan gevuld met verschillende lekkernijen. Deze pannen zijn ideaal voor iedere gelegenheid zoals feestjes, vergaderingen, recepties, bedrijfsborrels of gewoon een gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Een ‘Happiepan’ is gevuld met lekkere happies, ideaal voor een feestje of borrel!

De Happiepan:
Gezellig genieten onder het genot van een Happie!

Wilt u het verhaal weten achter de Happiepan, klik dan op lees meer!

Stappenplan bekijken

Voor wie is de Happiepan?

De ‘Happiepan’ is een pan gevuld met verschillende lekkernijen. Of het nu gaat om diverse hapjes of een maaltijd met warm vlees i.c.m. zoete aardappel-gratin. Of wat denkt u van een broodje warm vlees met passende rauwkost salades? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ideaal voor feestjes groot of klein. Stel de pannen in buffet vorm op voor een sfeervol geheel. Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van een buffet naar uw keuze.

Groepen Particulier & Bedrijven

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!

Partyservice Hans Janssen

 

 

Kortom Partyservice Hans Janssen is voor u dé sfeermaker bij uitstek.


Lees meer