Ideaal voor de feestdagen onze HAPPIEPANNEN. Maak uw keuze uit ruim 40 Happiepannen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen. Wij bezorgen 7 dagen per week m.u.v. 1 Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op zondag 24 december zijn wij normaal geopend voor het bezorgen / afhalen van uw bestelling.

Topper: de Happiepan !

Geen zin om uren in de keuken te staan? Houdt u van eenvoud maar wilt u toch iets lekkers op tafel zetten, kies dan voor de Happiepan!

De ‘Happiepan’ is een pan gevuld met verschillende lekkernijen. Deze pannen zijn ideaal voor iedere gelegenheid zoals feestjes, vergaderingen, recepties, bedrijfsborrels of gewoon een gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Een ‘Happiepan’ is gevuld met lekkere happies, ideaal voor een feestje of borrel!

De Happiepan:
Gezellig genieten onder het genot van een Happie!

Wilt u het verhaal weten achter de Happiepan, klik dan op lees meer!

Stappenplan bekijken

Voor wie is de Happiepan?

De ‘Happiepan’ is een pan gevuld met verschillende lekkernijen. Of het nu gaat om diverse hapjes of een maaltijd met warm vlees i.c.m. zoete aardappel-gratin. Of wat denkt u van een broodje warm vlees met passende rauwkost salades? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ideaal voor feestjes groot of klein. Stel de pannen in buffet vorm op voor een sfeervol geheel. Neem gerust contact met ons op voor het samenstellen van een buffet naar uw keuze.

Groepen Particulier & Bedrijven

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!

Partyservice Hans Janssen

Al sinds 1999 is Partyservice Hans Janssen dé specialist in creatief tafelen. Wij verzorgen voor u een complete barbecueparty. Ook vind u bij ons vernieuwende concepten zoals het Pulled Meat-concept en de Happiepannen.

 

Kortom Partyservice Hans Janssen is voor u dé sfeermaker bij uitstek.


Lees meer

Bus Partyservice Hans Janssen over ons