IVM VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 15 JULI T/M 1 AUGUSTUS. Beste klant, Diverse jaren hebben wij de combinatie gemaakt van de Happiepannen en barbecue’s. Maar eens komt het moment dat dit te intensief is om het samen te doen. Na 25 jaar hebben wij besloten om ons meer te gaan richten op de andere kant in ons bedrijf. Dit zijn de Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk.

Groepen

Bent u met een grote groep en wilt u een heerlijk buffet of lekker eten vanuit de Happiepan?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn uitstekend in staat om grote groepen van de Happiepannen of een lekker pulled meat buffet te voorzien. Uniek in deze zijn natuurlijk onze Happiepannen welke een echte “eyecatcher” zijn op uw feest of gezellig samenzijn met de groep.

Wij voorzien al jaren verschillende groepen van onze heerlijke producten en u kunt hierbij denken aan: bedrijfsfeest, straatfeest, buurtfeest, familiefeest, sportverenigingen en scholen.  Natuurlijk staan wij ook voor alle andere groepen klaar.

Welke voordelen bieden wij voor groepen?

Momenteel bieden wij u al verschillende faciliteiten aan om uw groepsuitje aangenamer te maken, en u kunt hierbij denken aan:

  • Pulled Meat buffet. Dit is kant en klaar en hoeft alleen maar ca. 20 minuten warm gemaakt te worden.
  • Happie Hapjespan, vleespan, maaltijdpan, pulled meatpan.

Bij de Happiepannen zou u met een thema kunnen werken. Wat denkt u van een Chinese avond?
Een Happiepan met nasi, satéstokken, kip in pangangsaus aangevuld met atjar en kroepoek?

Of een Hapjespan, ideal op uw feestje? Even 20 minuten warm maken in de bijgeleverde pan en feesten maar!! Kies uit diverse samenstellingen.

Met wie werken wij samen?

Klik hier om een overzicht van de groepsaccommodaties en horeca partners te zien.

Klik hier om een overzicht van onze stichtingen, verenigingen en website partners te zien

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!