Groepen

Bent u met een grote groep en wilt u lekker barbecueën of lekker eten vanuit de Happiepan?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn uitstekend in staat om grote groepen van een barbecue, Happiepan of een lekker pulled meat buffet te voorzien. Uniek in deze zijn natuurlijk onze Happiepannen welke een echte “eyecatcher” zijn op uw feest of gezellig samenzijn met de groep.

Wij voorzien al jaren verschillende groepen van onze heerlijke producten en u kunt hierbij denken aan: bedrijfsbarbecues, straatbarbecue, buurtfeest, familiefeest, sportverenigingen en scholen.  Natuurlijk staan wij ook voor alle andere groepen klaar.

Welke voordelen bieden wij voor groepen?

Momenteel bieden wij u al verschillende faciliteiten aan om uw groepsuitje aangenamer te maken, en u kunt hierbij denken aan:

  • Pulled Meat buffet. Dit is kant en klaar en hoeft alleen maar ca. 20 minuten warm gemaakt te worden.
  • BBQ pakketten: Wij hebben voor u een speciale aanbieding van het standaardpakket. Dit pakket is voor groepen vanaf 40 personen te verkrijgen voor een speciale prijs van € 16,00 i.p.v. € 16,50

Wat is er nog meer mogelijk voor groepen?

Wij zijn ons ervan bewust dat een grote groep vaak zorgt voor verschillende smaken waardoor u wellicht niet direct van de bovenstaande voordelen kunt profiteren. Grote groepen die graag een andere pakket-samenstelling zouden willen kunnen navraag doen naar onze mogelijkheden via het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen met ons.

Met wie werken wij samen?

Klik hier om een overzicht van de groepsaccommodaties en horeca partners te zien.

Klik hier om een overzicht van onze stichtingen, verenigingen en website partners te zien

Sfeerimpressie
BBQ Groepsaccomodatie groepen Pulled Pork, Pulled Meat, Pulled Chicken, Carnaval, Partyservice Hans Janssen groepen DHL beringe barbecue groepen

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!