Richtlijnen

Richtlijnen voor een goed verloop van uw party/feest:

1. U kunt van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur reserveren op telefoonnummer 077-3074598 of via de website ook op zondag (reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen, wijzigen kan tot 4 dagen voor de leverdatum).

2. Gratis bezorgen en ophalen (binnen een straal van 25 km van Partyservice Hans Janssen)

3. Wij berekenen het aantal bezorgkilometers aan de hand van routenet.nl op internet (type route: kortste). Wilt u controleren of uw adres binnen de GRATIS 25 km valt, voer dan de adresgegevens van Partyservice Hans Janssen in, samen met uw eigen adresgegevens. Het aantal kilometers dat wordt aangegeven is bindend voor Partyservice Hans Janssen.

4. Wij bezorgen 7 dagen per week (dus ook op zondag).
Partyservice Hans Janssen stelt de hoogste eisen aan de voedsel-veiligheid van haar producten. Naast de zorgvuldige verwerking, zijn de  bezorgwagens allemaal voorzien van een koeling die voldoet aan de normen van de HACCP-richtlijnen. Zo worden uw pakketten altijd op de juiste temperatuur afgeleverd, ongeacht het weertype.

5. Wij kunnen helaas geen exacte levertijden afspreken. U kunt natuurlijk wel doorgeven hoe laat u wilt beginnen, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

6. Levering bestelling en retour materialen in overleg.

7. Goederen die door ons ter beschikking gesteld worden en zoek of beschadigd raken, zullen wij tegen kostprijs in rekening moeten brengen (gebruik van onze materialen is op eigen risico).

8. Betaling uitsluitend via ideal of contant bij onze chauffeurs..

Lees de Algemene Voorwaarden

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!