IVM VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 15 JULI T/M 1 AUGUSTUS. Beste klant, Diverse jaren hebben wij de combinatie gemaakt van de Happiepannen en barbecue’s. Maar eens komt het moment dat dit te intensief is om het samen te doen. Na 25 jaar hebben wij besloten om ons meer te gaan richten op de andere kant in ons bedrijf. Dit zijn de Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk.

assortiment

Dit assortiment is met zorg samengesteld om uw wensen te kunnen vervullen. Partyservice Hans Janssen blijft op zoek naar nieuwe aanvullingen voor in het assortiment. Een recent voorbeeld hiervan is het nieuwe concept: Happiepan.

Wanneer u plannen heeft voor een gezellige feestavond met vrienden en familie of voor een personeels- of buurtfeest. Partyservice Hans Janssen bezorgt alles wat u nodig heeft voor zo’n heerlijke happening!

Partyservice Hans Janssen dé specialist in creatief tafelen!

 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!