Algemeen

Openingstijden

Deze openingstijden zijn algemeen geldend voor Partyservice Hans Janssen.
Elke dag geopend en telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur (dit geldt dus ook in het weekend).

Algemene Tips

Tips voor veilig en verantwoord tafelen
Om de voedselveiligheid te garanderen, is het belangrijk om rauw en gaar voedsel goed gescheiden te houden. Zorg dus voor voldoende schalen, borden en bestek. Gebruik nooit een bord waarop rauw vlees heeft gelegen, om reeds bereide producten van te eten. Haal vlees en vis pas net voor de bereiding uit de koelkast.

Eveneens is het van belang dat vlees, met name kippenvlees, goed gegaard wordt. Kipfilet hoeft niet te worden voorgegaard, maar kipdelen met been, zoals kippenpoten en drumsticks, moeten eerst in water, bouillon of in de magnetron worden voorgegaard, voordat ze op het rooster of in de pan gaan. Zo voorkom je producten die van buiten mooi bruin en krokant zijn, terwijl de binnenkant nog rauw is. Ook het eten van aangebrand vlees houdt een gezondheidsrisico in. Het is minder lekker, maar het kan vooral resulteren in maagpijn of buikloop!

Tips voor veilig en verantwoord barbecuën
1. Plaats de barbecue op een vlakke ondergrond.
2. Zorg dat de barbecue niet omver gelopen kan worden.
3. Pas op met licht ontvlambare kleding in de buurt van de barbecue.
4. Houd altijd een brandblusser of emmer water bij de hand.

Veilig gebruik van gasflessen
1. Gasflessen moeten altijd rechtop staan, zowel bij gebruik als vervoer.
2. Kom nooit met een vlam of brandende sigaar/sigaret bij een gasfles.
3. Fleskranen altijd met de hand openen en sluiten, nooit gereedschap gebruiken.
4. Gastoestel niet in gebruik? Sluit dan de fleskraan.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!