SAMEN MET JE VRIENDEN HET NEDERLANDS ELFTAL KIJKEN OP TV? SCOOR NU EEN HAPJESPAN. DE EXAMENUITSLAG BINNEN? VIER DIT FEESTJE SAMEN MET FAMILIE, VRIENDEN EN....DE HAPJESPAN. De Happiepannen met hapjes, vlees, maaltijden of een buffet. De happiepannen kunnen gebruikt worden als hapje tussendoor of avond vullend, tot een volledige maaltijd met groente, aardappelgratin, salades en broden. Het eten wordt in de bijgeleverde pannen warm gemaakt in 20 minuten. Hier hoeft u niet naar om te kijken of te roeren, de pan doet zijn werk. VANAF 1 JANUARI ZIJN WIJ GESTOPT MET HET AANBIEDEN VAN BARBECUE PAKKETTEN.

Nieuws

Mag ik ook extra producten (Vlees, salade etc.) toevoegen?

Gepubliceerd op: 05 juli 2016 om 23:25

Ja dit mag! U kunt extra producten toevoegen aan uw gekozen BBQ Pakket of aan uw pakketten uit de Afhaalkorting-optie. Houd hierbij wel rekening met de spelregels van de pakketten. Deze zijn te vinden in de zijbalk.

Lees meer

Kan ik bestellen zonder borden en bestek?

Gepubliceerd op: 27 mei 2016 om 19:01

Ja dit kan! Kijk eens bij de BBQ Afhaal korting en ontvang een mooie korting.

Lees meer

Geldt er een minimum aantal personen om te kunnen bestellen?

Gepubliceerd op: 27 mei 2016 om 11:45

Bij Partyservice Hans Janssen geld een minimum van  6 personen in totaal, ongeacht de menukeuze. Het aantal personen staat vermeld in de zijbalk bij elke categorie. BBQ afhaal korting - standaard minimum 6 personen BBQ Pakketten - 14 personen ( v.a. 14 personen wordt er automatisch een barbecue bijgeleverd) Pulled Meat - 15 personen Happie pannen - € 150.00

Lees meer

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

077 - 307 4598

Of

Vul het formulier in!